Erik ten Hag verwacht vuurwerk op transfermarkt: 'Willen ons in iedere linie versterken' | OneFootball

Erik ten Hag verwacht vuurwerk op transfermarkt: 'Willen ons in iedere linie versterken' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·27 July 2024

Erik ten Hag verwacht vuurwerk op transfermarkt: 'Willen ons in iedere linie versterken'

Article image:Erik ten Hag verwacht vuurwerk op transfermarkt: 'Willen ons in iedere linie versterken'
Article image:Erik ten Hag verwacht vuurwerk op transfermarkt: 'Willen ons in iedere linie versterken'

© IMAGO

Als het aan Erik ten Hag ligt, krijgt de selectie van Manchester United de komende weken een flink impuls. De oefenmeester wil het liefst in iedere linie nog een versterking erbij hebben. Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt zijn in ieder geval twee spelers die op korte termijn de overstap moeten maken naar Old Trafford.


OneFootball Videos


"Ik wil dat de selectie zo sterk mogelijk is", zei Ten Hag op een persmoment. De oefenmeester is van mening dat de selectie van Manchester United er nog niet klaar voor is. "We hebben al twee hele goede aankopen gedaan, dus als iedereen fit is, hebben we een team dat iedereen kan verslaan. Maar in de breedte van de selectie moeten we nog stappen zetten, omdat we blessures hadden. Dit seizoen is het survival of the fittest. We willen ons nog in alle linies versterken."

Toch gaat het nog behoorlijk lastig worden voor Ten Hag om alle linies te voorzien van de juiste impulsen. De Ligt moet bijvoorbeeld van Bayern München overkomen. Doordat Manchester United en Bayern München maar geen akkoord weten te bereiken over de transfersom, hoopt Real Madrid hiervan te profiteren. Manchester United deed onlangs een bod van 35 miljoen euro op de verdediger van Bayern München. Der Rekordmeister veegde het bod resoluut van tafel en wil minimaal vijftig miljoen euro ontvangen voor De Ligt, die een belangrijke rol kan spelen in de wederopbouw van de club onder Vincent Kompany.

Het is niet voor het eerst deze transferperiode dat Manchester United en Real Madrid elkaar tegenkomen op de transfermarkt. Leny Yoro leek zijn loopbaan voort te zetten bij de Spaanse topclub, maar uiteindelijk was Manchester United het meest daadkrachtig. De Franse verdediger van Lille besloot om de overstap naar Engeland te maken, terwijl hij eerder al zijn voorkeur uitsprak voor Real Madrid.

View publisher imprint