Eredivisie: Feyenoord zakt een plek na teleurstellend weekend | OneFootball

Eredivisie: Feyenoord zakt een plek na teleurstellend weekend | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·29 September 2024

Eredivisie: Feyenoord zakt een plek na teleurstellend weekend

Article image:Eredivisie: Feyenoord zakt een plek na teleurstellend weekend

Feyenoord is een plek gezakt in de Eredivisie. De Rotterdammers verspeelden dit weekend opnieuw punten en zijn daardoor terug te vinden op de zesde plaats in de competitie. Na zes duels werd er twee keer gewonnen en maar liefst vier keer gelijkgespeeld. De start van trainer Brian Priske bij Feyenoord is allesbehalve positief te noemen.

PSV heeft nog geen duel verloren en staat op 21 punten. De Eindhovenaren hebben alweer een voorsprong van elf punten, al moet Feyenoord nog één duel inhalen. FC Utrecht is de verrassende nummer twee met zestien punten. AZ verloor zondagavond van de Domstedelingen en zakt daardoor naar de derde plaats. FC Twente is de nummer vier met veertien punten, vier punten meer dan Feyenoord. Ook de Tukkers hebben een duel meer gespeeld dan de stadionclub.


OneFootball Videos


Voor Feyenoord is de titel in september al uit zicht, maar moet het zich snel oprichten om te blijven strijden om een ticket voor de Champions League. De nummer twee plaatst zich rechtstreeks voor het toernooi en de nummer drie moet voorrondes spelen. Na een duel in de Champions League wacht volgende week de wedstrijd tegen FC Twente in De Kuip. Wanneer beide duels gewonnen worden, zal dat ongetwijfeld voor opluchting zorgen bij Priske.

View publisher imprint