Eredivisie: Belangrijke drie punten in aanloop naar cruciale Klassieker | OneFootball

Eredivisie: Belangrijke drie punten in aanloop naar cruciale Klassieker | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·27 October 2024

Eredivisie: Belangrijke drie punten in aanloop naar cruciale Klassieker

Article image:Eredivisie: Belangrijke drie punten in aanloop naar cruciale Klassieker

Feyenoord heeft goede zaken gedaan in de Eredivisie door te winnen van de nummer twee. FC Utrecht werd verslagen in De Galgenwaard, waardoor de Rotterdammers vierde staan met negentien punten. Door de overwinning blijft de ploeg van trainer Brian Priske volop in de race voor een nieuw Champions League-ticket, al zal er stiekem gehoopt worden op meer.

Dan is het wel afhankelijk van PSV, dat elke week maar blijft winnen. De Eindhovenaren zijn het seizoen opnieuw ijzersterk begonnen en staan na tien duels op dertig punten. Dit weekend werd PEC Zwolle in eigen huis eenvoudig aan de kant geschoven. De komende weken wordt het programma interessant voor de topploegen. Feyenoord treft woensdag Ajax, en aankomend weekend treft PSV de Amsterdammers.


OneFootball Videos


AZ heeft zondagavond punten verspeeld in de Eredivisie. De Alkmaarders kwamen in de tweede helft op een 2-0 voorsprong, maar gaven de winst uit handen tegen Go Ahead Eagles. Uiteindelijk werd er met 2-2 gelijkgespeeld, waardoor AZ zakt naar de zesde plaats in de Eredivisie met zeventien punten. Zondagmiddag wist ook FC Twente te winnen. De Tukkers volgen op een vijfde plaats met achttien punten. Vanaf de tweede plek tot de zesde plek ligt alles nog dicht bij elkaar in de Eredivisie.

View publisher imprint