"Er zal spektakel zijn": Eden Hazard pakt uit en zal deze zomer zijn voetbalschoenen weer aantrekken... tegen Anderlecht. | OneFootball

"Er zal spektakel zijn": Eden Hazard pakt uit en zal deze zomer zijn voetbalschoenen weer aantrekken... tegen Anderlecht. | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·11 June 2024

"Er zal spektakel zijn": Eden Hazard pakt uit en zal deze zomer zijn voetbalschoenen weer aantrekken... tegen Anderlecht.

Article image:"Er zal spektakel zijn": Eden Hazard pakt uit en zal deze zomer zijn voetbalschoenen weer aantrekken... tegen Anderlecht.

Tubize-Braine speelt een galawedstrijd tegen Anderlecht in de voorbereiding. Voor de gelegenheid speelt Eden Hazard mee met de club waar alles voor hem begon.

Tubize-Braine zal een galawedstrijd spelen tegen Anderlecht op woensdag 26 april. De wedstrijd zal om 14.30 uur plaatsvinden in het Stade Leburton.


OneFootball Videos


De komst van paars-wit was al een evenement op zich, maar het zal nog wat spectaculairder door de aanwezigheid van Eden Hazard. Sterker nog, Eden zal zijn voetbalschoenen weer aantrekken en spelen voor Tubize, waar hij werd opgeleid tot 2005 voordat hij naar Lille vertrok.

"Eden keert terug naar zijn oude nest. U droomt niet, Eden zal aanwezig zijn en zal voor het eerst in België spelen tegen RSCA. Hij zal het veld betreden met het shirt van RUTB, de club waar hij werd opgeleid, een mooie terugkeer naar zijn roots", schreef Tubize-Braine op hun sociale media.

Eden Hazard, terug naar waar het allemaal begon

De voormalige aanvoerder van de Rode Duivels heeft het nieuws bevestigd: "Hallo allemaal. Gewoon om jullie te laten weten dat ik aanwezig zal zijn bij de galamatch tegen Anderlecht op woensdag 26 juni. Kom en er zal spektakel zijn. Dikke knuffels voor iedereen."

Eden Hazard zal dus voor het eerst in zijn carrière tegen Anderlecht spelen. Hij zal wel niet tegen zijn broer Thorgan Hazard spelen, die nog geblesseerd is.

View publisher imprint