"El somni és la Champions" | OneFootball

"El somni és la Champions" | OneFootball

Icon: Girona FC

Girona FC

·25 April 2024

"El somni és la Champions"

Article image:"El somni és la Champions"

“Couto i Juanpe han tingut un fort cop de cap i ara mateix són a l’hospital. Sembla difícil que puguin ser-hi”.

“Las Palmas és un equipàs. Ens trauran la possessió per que ho han fet a tots els equips. Tenen jugadors per fer-ho. Espero un partit similar al de la primera volta”. “Hem de ser capaços de fer mal en transició”. “És un equip que t’obliga a jugar al seu ritme. Que no hagin guanyat els últims partits no treu que facin les coses molt bé”.


OneFootball Videos


“A l’anada, hi va haver un període de 15 minuts en que Las Palmas ens va superar”. ”Si en aquell moment ens haguessin fet gol, ens podrien haver guanyat”.

“Las Palmas ha fet una gran temporada i amb aquesta ratxa estic segur que volen guanyar davant la seva afició. Tothom té la seva pròpia pressió”.

“Penso que jugarem la Champions a Montilivi. És el somni de tota la província. No em sembla bé un estadi que no sigui aquest. Em sembla impossible. Penso que jugarem a Montilivi”.

“No pensem en la segona posició, pensem en la Champions. Hem fet història amb la classificació per Europa i el somni és la Champions. És el que buscarem”.

“O l’Atlético o l’Athletic, algun es deixarà punts, nosaltres hem de guanyar igual, és el que ens interessa. El què volem és guanyar tot el que queda”.

View publisher imprint