'El Azzouzi moet Wieffer doen vergeten bij Feyenoord' | OneFootball

'El Azzouzi moet Wieffer doen vergeten bij Feyenoord' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·4 July 2024

'El Azzouzi moet Wieffer doen vergeten bij Feyenoord'

Article image:'El Azzouzi moet Wieffer doen vergeten bij Feyenoord'

Oussama El Azzouzi moet de opvolger van Mats Wieffer worden bij Feyenoord. De 23-jarige international van Marokko staat hoog op het lijstje van de Rotterdammers. Feyenoord heeft de eerste toenadering al gezocht voor de middenvelder van Bologna FC 1909, zo meldt 1908.nl.

El Azzouzi staat tot medio 2027 onder contract bij de Italiaanse club en heeft een geschatte marktwaarde van 2,5 miljoen euro. De rechtspoot speelde afgelopen seizoen achttien wedstrijden in de Serie A en wist daarin twee keer te scoren en twee assists af te leveren. Naast FC Bologna kwam de in Veenendaal geboren voetballer ook uit voor Union Saint-Gilloise, FC Emmen, FC Groningen en was actief in de jeugdopleiding van Vitesse.


OneFootball Videos


Feyenoord voerde positieve gesprekken met het management van El Azzouzi. De verdedigende middenvelder heeft echter ook laten weten het naar zijn zin te hebben bij FC Bologna. El Azzouzi speelde afgelopen seizoen voor het eerst in de Serie A en kwam in de zomer van 2023 voor een bedrag van twee miljoen euro over van Union Saint-Gilloise. De Italianen beschikken ook nog over een cluboptie om zijn contract met een jaar te verlengen.

View publisher imprint