Dit is het definitieve speelschema van Feyenoord in de Eredivisie | OneFootball

Dit is het definitieve speelschema van Feyenoord in de Eredivisie | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·24 June 2024

Dit is het definitieve speelschema van Feyenoord in de Eredivisie

Article image:Dit is het definitieve speelschema van Feyenoord in de Eredivisie

Het wedstrijdschema voor de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie voor het seizoen 2024/25 is definitief vastgesteld door de KNVB. Na de publicatie van het conceptschema zijn op verzoek van enkele clubs en gemeenten nog enkele wijzigingen doorgevoerd.

Voor de duels van Feyenoord zijn geen wijzigingen doorgevoerd. Dat betekent dat het conceptschema dat vorige week is gepubliceerd ook het definitieve speelschema is van Feyenoord in de Eredivisie. De ploeg van Brian Priske opent het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Willem II op zaterdag 10 augustus.


OneFootball Videos


De eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen is een week eerder voor Feyenoord. Als bekerwinnaar speelt Feyenoord ook komend seizoen de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Tegenstander is PSV, dat als landskampioen tevens het thuisvoordeel heeft. De editie van 2024 wordt gespeeld op zondag 4 augustus om 18:00 uur in het Philips Stadion.

Europees voetbalZes Nederlandse clubs nemen volgend seizoen deel aan Europese competities: Ajax, AZ, Feyenoord, Go Ahead Eagles, PSV en FC Twente. Afhankelijk van hun prestaties in Europa zullen er mogelijk nog wijzigingen worden aangebracht om het Eredivisieprogramma beter op hun schema’s af te stemmen. Aan het einde van augustus wordt bekeken of aanpassingen in het Eredivisieprogramma nodig zijn om rekening te houden met de deelnemende clubs aan Europees voetbal.

View publisher imprint