Dit is de reden waarom Romelu Lukaku voorlopig nog geen interview gaf op het EK | OneFootball

Dit is de reden waarom Romelu Lukaku voorlopig nog geen interview gaf op het EK | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·30 June 2024

Dit is de reden waarom Romelu Lukaku voorlopig nog geen interview gaf op het EK

Article image:Dit is de reden waarom Romelu Lukaku voorlopig nog geen interview gaf op het EK

Lukaku verkeert niet in zijn beste vorm dit EK. Lukaku kon nog geen enkel doelpunt maken en krijgt veel kritiek te verduren.

Na drie wedstrijden in de groepsfase staat de teller van Romelu Lukaku nog steeds troosteloos op nul. Ook de Belgische fans hebben steeds meer kritiek op Lukaku die in een slechte vorm zit.


OneFootball Videos


Ondanks dat Lukaku recordhouder is voor de Rode Duivels met maar liefst 85 doelpunten in 115 wedstrijden voor de nationale ploeg wil het op dit EK maar niet lukken voor de 31-jarige spits.

Een reactie van Romelu Lukaku zelf blijft ook uit. De Belgische spits heeft dit EK nog geen enkel interview gegeven. Volgens David Steegen, de ex-perschef van Anderlecht die nog met een jonge Lukaku werkte, is daar een goede reden voor.

"Het klinkt een beetje onbeleefd, maar hij heeft de media niet meer nodig om hem beter te maken", vertelt Steegen bij Sporza. "Maar niet omdat hij de media als vijand ziet, hé. Kijk, Romelu is iemand die alles doet om zijn doel te bereiken. Inclusief alle ballast overboord gooien."

"Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn energie niet wil verdoen aan interviews en dat hij het ziet als een last. Veel liever spendeert hij zijn tijd aan extra trainen of rusten."

View publisher imprint