'Dankzij Kroes en Beuker heeft Feyenoord alsnog het nakijken' | OneFootball

'Dankzij Kroes en Beuker heeft Feyenoord alsnog het nakijken' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 June 2024

'Dankzij Kroes en Beuker heeft Feyenoord alsnog het nakijken'

Article image:'Dankzij Kroes en Beuker heeft Feyenoord alsnog het nakijken'

Het lijkt erop dat Jivayno Zinhagel toch bij Ajax blijft. Feyenoord toonde verregaande interesse in het jonge talent, maar een nieuwe aanbieding van de Amsterdammers blokkeert die overgang.

"Volgens ingewijden heeft de talentvolle buitenspeler het aanbod van Feyenoord afgeslagen", zo meldt Feyenoord Youth Watcher op X (voorheen Twitter). Ajax heeft het 15-jarige talent alsnog een profcontract aangeboden aan de hand van Alex Kroes en Marijn Beuker.


OneFootball Videos


Sinds 2018 speelt Zinhagel in de jeugdopleiding van de Amsterdammers, na een transfer van Sparta Rotterdam. Hij speelt momenteel in de onder-16-ploeg van Ajax. Zinhagel is een creatieve aanvaller die goed kan dribbelen. Feyenoord, maar ook PSV hadden een contract klaarliggen voor de smaakmaker, maar dat is dus voor niets geweest. Een ander toptalent, Sean Steur, kon ook naar de andere topclubs in Nederland, maar besloot eveneens bij Ajax te blijven.

De salarissenstructuur in Amsterdam was de laatste tijd onderwerp van gesprek, aangezien die aan logica zou hebben ingeboet. Daarom zouden meerdere spelers zelf contact hebben opgenomen met Feyenoord en PSV. Kroes en Beuker stellen vooralsnog orde op zaken, wat de jeugdopleiding betreft.

View publisher imprint