Daley Blind nog niet klaar bij Girona: linksback verlengt bij Spaanse club tot medio 2026 | OneFootball

Daley Blind nog niet klaar bij Girona: linksback verlengt bij Spaanse club tot medio 2026 | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·15 May 2024

Daley Blind nog niet klaar bij Girona: linksback verlengt bij Spaanse club tot medio 2026

Article image:Daley Blind nog niet klaar bij Girona: linksback verlengt bij Spaanse club tot medio 2026

Daley Blind heeft zijn contract verlengd bij het Spaanse Girona dat volgend seizoen in de Champions League gaat meespelen. Tot medio 2026 staat de oud-Ajacied onder contract bij de club uit Catalonië. De linksback is inmiddels al 34 jaar oud, maar dat weerhoudt hem er niet van om nog twee jaar door te voetballen.

Blind is met zijn 33 wedstrijden dit seizoen één van de sterkhouders van het goed presterende Girona. Vorige zomer kwam de Amsterdammer transfervrij over van het Duitse Bayern München. Dit seizoen presteert de Spaanse club buitengewoon goed. De club stond een tijdje eerste, maar is inmiddels afgezakt naar de derde plaats, wat nog steeds knap is voor Girona.


OneFootball Videos


De derde plek betekent ook dat Girona onderdeel gaat uitmaken van de Champions League volgend seizoen. Ook de Nederlander zal dus volgend seizoen uitkomen in het miljardenbal, waarvan het format flink op de schop gaat. Vader Danny Blind gaf eerder op TV al aan dat Blind ging bijtekenen bij Girona, maar dat is nu dus officieel door de club bevestigd.

View publisher imprint