🎥 Cristiano Ronaldo kan het niet laten en doet opvallende actie richting Tsjechische spelers | OneFootball

Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·19 June 2024

Article image:🎥 Cristiano Ronaldo kan het niet laten en doet opvallende actie richting Tsjechische spelers

Portugal heeft zijn eerste groepswedstrijd van het EK op het nippertje gewonnen. De troepen van Roberto Martinez haalden het in de laatste minuut van Tsjechië.

Het was een avond met veel emoties voor de Portugezen. Terwijl ze de wedstrijd volledig in handen hadden, viel plots het doelpunt voor de Tsjechen.

Een zeer pijnlijke owngoal in de 69e minuut zette de bordjes weer gelijk. Kort voor het einde van de reguliere speeltijd scoorde Diogo Jota de 2-1.

Hij wilde vieren door de bal onder zijn shirt te stoppen, waardoor hij duidelijk maakte dat hij een kindje verwacht. Dat verliep echter niet meteen volgens plan omdat de Tsjechische doelman de bal niet wou afgeven.

Enkele minuten later, in de extra tijd, kwam de winning goal er dan toch. Francisco Conceição trapte het leer tegen de netten.

Cristiano Ronaldo ging uit zijn dak, net als de andere Portugezen. CR7 kon het echter niet laten en begon de Tsjechische doelman te treiteren.