Club Brugge heeft weer beet: Europees gegeerde jonge aanvaller onderweg naar Jan Breydel | OneFootball

Club Brugge heeft weer beet: Europees gegeerde jonge aanvaller onderweg naar Jan Breydel | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·6 July 2024

Club Brugge heeft weer beet: Europees gegeerde jonge aanvaller onderweg naar Jan Breydel

Article image:Club Brugge heeft weer beet: Europees gegeerde jonge aanvaller onderweg naar Jan Breydel

Volgens de Zuid-Afrikaanse media is de deal beklonken: de 18-jarige Shandre Campbell is onderweg naar Club Brugge. De erg gegeerde winger zou eerst bij Club NXT mogen rijpen, maar stond op het lijstje van heel wat Europese clubs.

De transfer van het Zuid-Afrikaanse talent Shandre Campbell naar Club Brugge is zo goed als rond. De Brugse scouts hadden de 18-jarige aanvaller van SuperSport United ontdekt en Zuid-Afrikaanse media laten weten dat de minister van sport zelfs al weet heeft van de overgang.


OneFootball Videos


Hoewel verschillende clubs interesse hebben getoond in Campbell, was Club Brugge de voornaamste kandidaat. Zijn huidige club houdt al rekening met een vertrek naar Europa.

Campbell is moeilijk te behouden na zijn indrukwekkende prestaties afgelopen seizoen. De jonge aanvaller wist vele scouts te overtuigen met zijn speelstijl en sterke statistieken.

Hij scoorde vijf keer en gaf zes assists in 1877 speelminuten voor SuperSport United, waarmee hij gemiddeld elke 171 minuten een bijdrage leverde.

Deze cijfers hebben hem een bijna zekere transfer naar België opgeleverd. Ondanks dat er nog geen definitief akkoord is, lijkt de overgang naar Club Brugge slechts een kwestie van tijd. Op Transfermarkt wordt de speler momenteel gewaardeerd op een half miljoen euro.

View publisher imprint