Challenger Pro League-club op rand van afgrond: halen ze het einde van het seizoen? | OneFootball

Challenger Pro League-club op rand van afgrond: halen ze het einde van het seizoen? | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·17 September 2024

Challenger Pro League-club op rand van afgrond: halen ze het einde van het seizoen?

Article image:Challenger Pro League-club op rand van afgrond: halen ze het einde van het seizoen?

De Licentiecommissie zal er zijn werk mee hebben. Bij KMSK Deinze zitten ze momenteel in grote onzekerheid aangezien er geen geld meer binnenkomt van de hoofdinvesteerder.

KMSK Deinze, momenteel vierde in de Challenger Pro League, verkeert in grote financiële problemen. ACA Football Partners, de hoofdinvesteerder sinds februari 2022, komt zijn financiële verplichtingen niet na, wat de dagelijkse werking van de club bemoeilijkt.


OneFootball Videos


Hoewel de spelers en staf nog betaald worden, kampen ze met vertragingen in betalingen en wordt de situatie steeds zorgwekkender, weet Het Nieuwsblad.

De club is dringend op zoek naar nieuwe investeerders, maar die blijken moeilijk te vinden. Ondertussen wachten schuldeisers, zoals leveranciers en andere clubs, nog steeds op hun geld.

Deinze heeft juridische stappen ondernomen tegen partijen die geruchten verspreiden en voor nog meer onrust zorgen binnen de club, wat de situatie verder bemoeilijkt.

Tot overmaat van ramp was er dit weekend een incident met erevoorzitter Denijs Van de Weghe, die door de politie uit het stadion werd verwijderd. Van de Weghe claimt dat de club hem nog geld verschuldigd is en heeft de club gedagvaard, wat de onrust binnen KMSK Deinze verder vergroot.

View publisher imprint