Bueno maakt rentree bij Jong Spanje; Ivanušec in wedstrijdselectie Kroatië | OneFootball

Bueno maakt rentree bij Jong Spanje; Ivanušec in wedstrijdselectie Kroatië | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·15 October 2024

Bueno maakt rentree bij Jong Spanje; Ivanušec in wedstrijdselectie Kroatië

Article image:Bueno maakt rentree bij Jong Spanje; Ivanušec in wedstrijdselectie Kroatië

Hugo Bueno heeft na een jaar weer minuten mogen maken bij Jong Spanje. De linksback van Feyenoord maakte zijn rentree in de met 6-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Malta. De 21-jarige Bueno begon in de basisformatie en werd na zeventig minuten naar de kant gehaald voor Javier López Carballo.

Bueno maakte voor het laatst minuten voor Jong Spanje in september 2023 tegen Schotland Onder 21. De linksback raakte sindsdien uit beeld en speelde zondagavond zijn tweede interland voor de beloftenploeg. Bueno zat vorige week tegen Kazachstan nog de volledige wedstrijd op de bank, maar kreeg nu wel speeltijd. Met een eenvoudige overwinning op Malta Onder 21 keert de Spanjaard zonder blessure terug naar Rotterdam.


OneFootball Videos


IvanušecVoor Luka Ivanušec is er ook goed nieuws te melden. De buitenspeler van Feyenoord behoort weer tot de wedstrijdselectie van Kroatië. De 25-jarige Ivanušec begint tijdens de Nations League-wedstrijd tegen Polen om 20:45 uur op de bank. Afgelopen week moest de oud-speler van Dinamo Zagreb nog toekijken vanaf de tribune. Ivanušec kreeg in de laatste zeven wedstrijden slechts twintig minuten speeltijd van de bondscoach.

View publisher imprint