Bilal El Khannouss heeft een akkoord met... Premier League-club, deal zit eraan te komen | OneFootball

Bilal El Khannouss heeft een akkoord met... Premier League-club, deal zit eraan te komen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·23 August 2024

Bilal El Khannouss heeft een akkoord met... Premier League-club, deal zit eraan te komen

Article image:Bilal El Khannouss heeft een akkoord met... Premier League-club, deal zit eraan te komen

Bilal El Khannouss gaat dan toch Genk verlaten tijdens deze mercato. De spelmaker van Genk heeft lang moeten wachten, maar nu wil Leicester City volle gas gaan om hem binnen te halen.

El Khannouss werd eerder aan enkele Duitse clubs gelinkt, waaronder RB Leipzig, Bayer Leverkusen en Dortmund, maar tot een akkoord kwam het niet. Genk had immers een pittige transfersom rond zijn nek gehangen en dat schrok veel ploegen af.


OneFootball Videos


Maar nu is Leicester, de club van Wout Faes, dus op de proppen gekomen. The Foxes konden na één jaar in The Championship meteen weer de promotie afdwingen en willen zich nog versterken.

Transferspecialist Sacha Tavolieri laat weten dat ze 100 procent voor hem willen gaan en al een persoonlijk akkoord met de speler zelf hebben. Er ligt een contract voor vier jaar voor hem klaar.

Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op maar liefst 30 miljoen euro. Het zou alweer een toptransfer zijn voor de Limburgers, die eerder ook al goeie zaken deden.

Genk vraagt zo'n 35 miljoen voor hun goudhaantje. Een transfersom die zijn entourage eerder nog overdreven vond. Nu valt het af te wachten of ze er met Leicester wel uitkomen.

View publisher imprint