Arne Slot begint tegen promovendus, maar treft Erik ten Hag al in augustus | OneFootball

Arne Slot begint tegen promovendus, maar treft Erik ten Hag al in augustus | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·18 June 2024

Arne Slot begint tegen promovendus, maar treft Erik ten Hag al in augustus

Article image:Arne Slot begint tegen promovendus, maar treft Erik ten Hag al in augustus

De Premier League heeft dinsdagochtend het speelschema voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Arne Slot zal in zijn eerste officiële wedstrijd aantreden tegen promovendus Ipswich Town, terwijl Erik ten Hag met Manchester United in eigen huis Fulham treft.

De Premier League heeft dinsdag het complete speelschema voor het voetbalseizoen 24/25 wereldkundig gemaakt. De eerste speelronde kent met een duel tussen Chelsea en Manchester City direct een kraker, terwijl Slot en Ten Hag vermoedelijk redelijk tevreden zullen zijn met hun eerste opponent, hoewel er van onderschatting geen sprake mag zijn. Slot begint met een uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Ipswich Town, terwijl Ten Hag het in het eigen Old Trafford mag opnemen tegen Fulham.


OneFootball Videos


Slot en Ten Hag zullen elkaar echter spoedig gaan tegenkomen in de Premier League, want in de derde speelronde zal op Old Trafford de kraker tussen Manchester United en Liverpool plaatsvinden. In de week daarvoor treft Ten Hag met Brighton & Hove Albion ook al een lastige tegenstander, terwijl Slot dan in eigen huis Brentford ontvangt.

View publisher imprint