Antwerp wil duidelijkheid: Mark Van Bommel moet snel communiceren over zijn toekomst bij de club | OneFootball

Antwerp wil duidelijkheid: Mark Van Bommel moet snel communiceren over zijn toekomst bij de club | OneFootball

Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3 May 2024

Antwerp wil duidelijkheid: Mark Van Bommel moet snel communiceren over zijn toekomst bij de club

Article image:Antwerp wil duidelijkheid: Mark Van Bommel moet snel communiceren over zijn toekomst bij de club

Bij Antwerp lijkt het vertrek van Mark Van Bommel dichterbij dan ooit. Het Antwerpse bestuur heeft dan ook aan de trainer gevraagd duidelijkheid te geven over zijn toekomst, en dat vrij snel.

Vertrekt Mark Van Bommel bij Antwerp of vertrekt hij niet? Op die vraag zullen we binnenkort een antwoord weten. Hij staat nog tot 2025 onder contract bij de club.


OneFootball Videos


De Nederlandse coach staat in de belangstelling van verschillende Europese clubs, met name AC Milan, dat de T1 van Antwerp hoog op haar lijstje heeft staan om Stefano Pioli te vervangen.

Het lijkt er steeds meer op dat Van Bommel aan zijn laatste seizoen bezig is bij Antwerp. Dit zorgt voor grote onzekerheid, wat de club momenteel kan missen.

Antwerp wil duidelijkheid voor de bekerfinale

Antwerp zit in een slechte flow, terwijl de belangrijkste afspraak van het seizoen nadert: de finale van de Croky Cup, die op donderdag 9 mei tegen Union wordt gespeeld.

Volgens Het Laatste Nieuws zullen Van Bommel en de club de komende dagen rond de tafel zitten, met als doel duidelijkheid te hebben voor de bekerfinale.

View publisher imprint