Anderlecht zal om deze reden heel snel moeten zijn als het nog versterking wil halen | OneFootball

Anderlecht zal om deze reden heel snel moeten zijn als het nog versterking wil halen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·4 September 2024

Anderlecht zal om deze reden heel snel moeten zijn als het nog versterking wil halen

Article image:Anderlecht zal om deze reden heel snel moeten zijn als het nog versterking wil halen

Anderlecht begon deze zomer bijzonder laat aan zijn zomermercato. Die sluit nu op vrijdagavond, maar paars-wit heeft eigenlijk wat minder tijd...

Anderlecht begon met Jan-Carlo Simic aan zijn zomermercato dit seizoen. Tot op heden is hij nog steeds de enige speler waarvoor paars-wit een transfersom heeft betaald deze zomer.


OneFootball Videos


Thomas Foket, Ludwig Augustinsson, Zanka en Leander Dendoncker werden ook nog voorgesteld. Of er nog een speler zal bijkomen, blijft afwachten.

Op dinsdag kwam er wel wat meer transfernieuws bij paars-wit, dat zich toen vooral op twee targets leek te focussen met Silas en Christian Eriksen. Uiteindelijk zal geen van beiden naar het Lotto Park trekken.

Silas tekende bij Rode Ster Belgrado en Anderlecht heeft volgens HLN de piste Eriksen verlaten. Maar als paars-wit toch nog een winger of middenvelder wil halen, zal het snel moeten zijn.

Dat is omdat de Europese spelerslijsten woensdag om middernacht binnen moeten zijn. Als een speler nadien nog aankomt, zal hij niet speelgerechtigd zijn in Europa...

View publisher imprint