Anderlecht vist opnieuw achter het net: ex-speler heeft geen zin in terugkeer | OneFootball

Anderlecht vist opnieuw achter het net: ex-speler heeft geen zin in terugkeer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3 July 2024

Anderlecht vist opnieuw achter het net: ex-speler heeft geen zin in terugkeer

Article image:Anderlecht vist opnieuw achter het net: ex-speler heeft geen zin in terugkeer

Jesper Fredberg is op zoek naar opportuniteiten op de transfermarkt. Vooral zijn middenveld wil de Deen anders zien. Daar moeten meer creatieve profielen ingepast worden. Maar het is niet makkelijk om hen te overtuigen.

Anderlecht speelt volgend seizoen Europa League. Als dat nu Champions League geweest was, had Fredberg het veel makkelijker gehad om spelers te overtuigen. De profielen waarop hij mikt, zijn immers bijzonder ambitieus en hebben de ploegen voor het uitkiezen.


OneFootball Videos


De Deen moet het dus creatief aanpakken, want hij wil geen kwantiteit, maar wel kwaliteit. Alexis Flips mag zich in deze voorbereiding bewijzen en tonen dat hij fysiek stappen gezet heeft.

Maar daarnaast wil Fredberg vooral 'een acht' die technisch sterk is en een goede pass in de voet heeft. Daarvoor viel al de naam van Dennis Praet, maar de ex-speler van paars-wit vindt het nog te vroeg om terug te keren naar België.

De 30-jarige gewezen Gouden Schoen speelde al twee keer in Italië (Sampdoria en Torino) en wil graag terug naar de Laars omwille van het leven daar en omdat de competitie hem wel ligt.

Anderlecht is momenteel dan ook niet meteen zijn prioriteit, al past hij wel in het profiel dat ze zoeken. Naast een goeie acht zoekt Fredberg ook nog naar een tweetal verdedigers én een snelle flankspeler.

View publisher imprint