📷 Anderlecht komt met belangrijk nieuws over één van zijn partnerships | OneFootball

📷 Anderlecht komt met belangrijk nieuws over één van zijn partnerships | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·2 July 2024

📷 Anderlecht komt met belangrijk nieuws over één van zijn partnerships

Article image:📷 Anderlecht komt met belangrijk nieuws over één van zijn partnerships

Het is voor Anderlecht belangrijk om via zijn partnerships een plek aan de top van het Belgische voetbal te kunnen bewerkstelligen. Daar valt ook wat nieuws rond te rapen.

Anderlecht heeft aangekondigd dat het zijn lopend partnerschap met Napoleon Sports & Casino gaat versterken. De huidige overeenkomst loopt sowieso tot 2027, maar zal nog een breder aspect krijgen. Momenteel uit die samenwerking zich vooral in de stadionbeleving bij de thuiswedstrijden van Anderlecht in het Lotto Park.


OneFootball Videos


Daar komt nu nog het gegeven van meer visibiliteit bij. Napoleon krijgt een prominentere plek op de wedstrijdshirts van paars-wit. Tot het einde van dit jaar zal het op de voorkant van de tenues prijken, in 2025 op de achterkant. Ze zijn er bij Anderlecht overigens ook al uit hoe dat er in de praktijk dan ongeveer zal uitzien.

Dat beeld delen ze met veel plezier op de Instagrampagina. CEO Non-Sports Kenneth Bornauw verwelkomt het uitbreiden van het akkoord met een van de partners van RSCA. "We zijn verheugd dat een van onze bestaande sponsors ervoor heeft gekozen om hun engagement ten aanzien van de club nog verder te versterken."

Het merk RSC Anderlecht brengt nog steeds wat teweeg, meent Bornauw. "Dit is een erkenning van onze goede samenwerking en illustreert de impact die ons merk en onze kanalen hebben bij het realiseren van de commerciële doelstellingen van onze partners."

View publisher imprint