Alisha Lehmann staat voor unicum: eerste 'koppel-transfer' in het Europese topvoetbal | OneFootball

Alisha Lehmann staat voor unicum: eerste 'koppel-transfer' in het Europese topvoetbal | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 June 2024

Alisha Lehmann staat voor unicum: eerste 'koppel-transfer' in het Europese topvoetbal

Article image:Alisha Lehmann staat voor unicum: eerste 'koppel-transfer' in het Europese topvoetbal

In het Europese topvoetbal staat iets bijzonders te gebeuren: een koppel verhuist hoogstwaarschijnlijk samen naar een nieuwe club. Het gaat om Douglas Luiz en Alisha Lehmann, die naar Juventus gaan verkassen.

Juventus toonde al een tijdje interesse in Luiz, maar nu lijkt het er echt van te gaan komen. Volgens diverse bronnen staat er deze week een medische keuring gepland voor de middenvelder, die dit seizoen furore maakte bij Aston Villa. De penaltynemer kwam tot negen doelpunten en vijf assists voor de Villans, die verrassend vierde eindigden in de Premier League. De 26-jarige centrale middenvelder kon daardoor op interesse rekenen van binnen- en buitenlandse topclubs.


OneFootball Videos


Maar niet alleen de Braziliaan wekte interesse, ook bij zijn vriendin gebeurde dat. Lehmann is een Zwitserse voetbalster, die afgelopen seizoen ook aan Aston Villa verbonden was. Zij staat bij het mannelijke publiek ook wel bekend als een van de knapste voetbalsters ter wereld. Verscheidene Britse YouTubers nodigden haar recent dan ook graag uit voor een gezamenlijke video of collab en deze filmpjes werden vaak goed bekeken.

Sommige bronnen stellen dat Luiz er specifiek om heeft gevraagd dat Lehmann met hem meeverhuisde naar Turijn, andere zeggen dat dit juist precies andersom is. Eén ding is zeker: dit koppel doet iets wat bij veel koppels niet gebeurt: samen dezelfde voetbaltransfer maken. Aston Villa ontvangt overigens 25 miljoen euro plus twee spelers, Enzo Barrenechea en Samuel Iling-Junior, in ruil voor de tortelduifjes.

View publisher imprint