Westerlo blijft maar stunten in Super League: "Voelden dat er wat moest gebeuren" | OneFootball

Westerlo blijft maar stunten in Super League: "Voelden dat er wat moest gebeuren" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·26. September 2024

Westerlo blijft maar stunten in Super League: "Voelden dat er wat moest gebeuren"

Artikelbild:Westerlo blijft maar stunten in Super League: "Voelden dat er wat moest gebeuren"

De vrouwen van KVC Westerlo begonnen dit seizoen als absolute underdog aan de nieuwe jaargang. De nieuwkomer in de Super League is echter heel goed aan het seizoen begonnen.

Tegen RSC Anderlecht werd op de eerste speeldag nog wat leergeld betaald, maar op speeldag 2 was er al een verrassende overwinning tegen de KRC Genk Ladies. En ook tegen KAA Gent Ladies werd gewonnen.


OneFootball Videos


9 op 12 voor Westerlo

Op speeldag 4 gingen ze in Aalter op bezoek bij Club YLA. En dat leverde alweer een heel interessante overwinning op voor de club uit de Kempen, deze keer werd met 1-3 gewonnen.

De Kemphanen staan met 9 op 12 helemaal tussen de mensen met oog op wie weet zelfs play-off 1. Tegen Club Brugge hadden ze het wel niet makkelijk. "En toen zijn we na een dik halfuur in een ander systeem gaan spelen."

Vechtlus Club YLA?

"We voelden aan dat het moest veranderen en we zijn wat lager gaan spelen. We konden er zo ook beter uitkomen aan de andere kant, ook al stonden we lager", aldus Karim Didi in een reactie bij DAZN.

Bij Club YLA waren ze ontgoocheld: "We speelden tegen een team met veel vertrouwen. Dat is nooit makkelijk. We hebben niet tot het einde gevochten en dat zal beter moeten, want dan kunnen we geen matchen winnen."

Impressum des Publishers ansehen