Vandaag Inside Oranje verwacht komende dagen pas rond middernacht te starten met uitzending | OneFootball

Vandaag Inside Oranje verwacht komende dagen pas rond middernacht te starten met uitzending | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·28. Juni 2024

Vandaag Inside Oranje verwacht komende dagen pas rond middernacht te starten met uitzending

Artikelbild:Vandaag Inside Oranje verwacht komende dagen pas rond middernacht te starten met uitzending

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen verwachten dat de uitzendingen van Vandaag Inside Oranje de komende dagen later dan gebruikelijk zullen beginnen. Dit vanwege de naderende knock-outfase op het EK.

Vandaag Inside Oranje begint normaal gesproken om 22.57 uur op SBS6. Vanaf zaterdag vangt de knock-outfase van het EK aan, met in de achtste finales wedstrijden die starten om 18.00 uur en 21.00 uur. De wedstrijden die om 21.00 uur beginnen, eindigen indien de wedstrijd geen verlenging oplevert enkele minuten voordat Vandaag Inside Oranje met zijn uitzending begint. Mocht echter een verlenging volgen, dan schuift de programmering van het praatprogramma op.


OneFootball Videos


“René, ik denk dat we de komende dagen waarschijnlijk niet voor 00.00 uur in beeld komen”, zegt Genee vrijdagavond tegen Van der Gijp. De oud-voetballer en analist reageert instemmend: “Ik denk dat we veel verlengingen gaan krijgen. Ik denk dat heel veel landen gewoon lekker op de nul gaan spelen. Ik denk dat alleen Frankrijk en Spanje uitgaan van eigen kracht. Al die andere landen zijn voorzichtig. Nederland ook, let maar op.”

“Als je de ruimtes ziet bij Nederland tegen Oostenrijk: die ruimtes gaat Nederland niet meer weggeven”, verzekert Van der Gjp. “We werden weggespeeld door de ruimtes, dus ze zullen compacter gaan spelen.” Collega-analist Derksen vult aan: “Het worden wel vervelende potjes om naar te kijken.

Impressum des Publishers ansehen