Valentijn Driessen kijkt recht in de camera en heeft boodschap voor Oranje-international | OneFootball

Valentijn Driessen kijkt recht in de camera en heeft boodschap voor Oranje-international | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·2. Juli 2024

Valentijn Driessen kijkt recht in de camera en heeft boodschap voor Oranje-international

Artikelbild:Valentijn Driessen kijkt recht in de camera en heeft boodschap voor Oranje-international

Valentijn Driessen heeft zich dinsdagavond, na de wedstrijd tussen Roemenië en het Nederlands elftal, gericht tot Joey Veerman. De analist was na de EK-wedstrijd van Oranje tegen Oostenrijk genadeloos voor de PSV-middenvelder, maar greep nu de kans om Veerman toe te spreken.

Driessen dacht dat de horrorshow van Veerman het einde zou betekenen van zijn interlandloopbaan. “Dit kan écht niet op dit niveau”, sprak de chef voetbal van De Telegraaf onder meer. Door een wissel uit voorzorg van Jerdy Schouten kwam Veerman in de eerstvolgende interland dus alweer in actie.


OneFootball Videos


“Dan raakt Schouten half geblesseerd en wil hij geen risico nemen. Dat begrijp ik heel goed, want Schouten was één van de beste op het veld. Ja, dan moet je toch een plekje inruimen voor Veerman”, begint Driessen in een fragment voor De Telegraaf. “Ik moet ook eerlijk zeggen: hij deed het redelijk. Maar het was niet heel goed. Die kans die hij kreeg zit er bij PSV honderd procent in, maar door de loden last van het Oranje-shirt ging de bal voorlangs”, gaat Driessen verder.

De journalist draaide vervolgens naar de camera en kwam met een boodschap voor Veerman. “Ik ben heel blij Joey, dat jij weer terug bent in het Nederlands elftal en het shirt weer hebt gedragen. Ik ben echt een liefhebber van de speler Joey Veerman, maar ik vond hem bij Oranje heel flets spelen. Niet de Joey die hij bij PSV is”, sluit hij af.

Impressum des Publishers ansehen