‘Stewart wil snel handelen voor opvolger Teze, naam oud-Ajacied zingt rond’ | OneFootball

‘Stewart wil snel handelen voor opvolger Teze, naam oud-Ajacied zingt rond’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·18. August 2024

‘Stewart wil snel handelen voor opvolger Teze, naam oud-Ajacied zingt rond’

Artikelbild:‘Stewart wil snel handelen voor opvolger Teze, naam oud-Ajacied zingt rond’

Technisch directeur Earnest Stewart wil snel handelen om een opvolger te halen voor Jordan Teze. De rechtsback van PSV staat op het punt om naar AS Monaco te verkassen. Een van de mogelijke kandidaten om Teze op te volgen is oud-Ajacied Kenny Tete, weet Voetbal International.

Volgens het weekblad wordt de naam van Tete nog steeds veel genoemd in het Philips Stadion. Eerder werd al bekend dat de Fulham-verdediger op het lijstje staat bij PSV. De 28-jarige rechtsback heeft bij de Londenaren nog een eenjarig contract. Naast Tete staat ook Milan van Ewijk, die zelfs is aangeboden bij PSV.


OneFootball Videos


Of de komst van Tete naar PSV realistisch is moet nog blijken. Het Eindhovens Dagblad wist eerder te melden dat de overgang ‘onwaarschijnlijk’ is. De rechtsachter wil graag een langurig contract en staat bij Fulham voor een aanzienlijk Premier League-salaris op de loonlijst. Het is maar de vraag in hoeverre PSV daar aan kan en wil voldoen.

Na afloop van het duel tussen Manchester United en Fulham werd Tete, die ondanks de 1-0 nederlaag een goede wedstrijd speelde, gevraagd naar de PSV-geruchten. “Nee, ik zit hier goed”, luidde zijn antwoord voor de camera’s van Viaplay. Waarna de reactie van Tete ‘veelzeggend’ werd genoemd. “Die grijns op zijn gezicht, ik ben benieuwd”, sprak analist Ron Vlaar.

Impressum des Publishers ansehen