Serieuze domper voor KRC Genk: sterkhouder haalt competitiestart niet | OneFootball

Serieuze domper voor KRC Genk: sterkhouder haalt competitiestart niet | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·18. Juli 2024

Serieuze domper voor KRC Genk: sterkhouder haalt competitiestart niet

Artikelbild:Serieuze domper voor KRC Genk: sterkhouder haalt competitiestart niet

KRC Genk moest het afgelopen seizoen in de play-offs zonder kapitein Bryan Heynen doen. De middenvelder zal niet klaar zijn voor de start van het nieuwe seizoen.

KRC Genk deed al enkele leuke transfers deze zomer. De Limburgers willen het beter doen dan vorig seizoen en weer voor Europees voetbal strijden.


OneFootball Videos


Daarvoor zal de club dus ook haar sterkste spelers nodig hebben. Maar om die allemaal beschikbaar te hebben voor het nieuwe seizoen van start gaat, wordt moeilijk.

De club deed een open training op donderdag. Andi Zeqiri en Bryan Heynen deden gewoon mee met die training. Zeqiri zit nog met een schouderblessure.

Hij zou de volgende oefenwedstrijd ook niet meespelen, uit voorzorg. Op 28 juli begint Genk aan de Jupiler Pro League met een thuiswedstrijd tegen Standard. De spits zou wel klaar zijn om die te spelen.

Voor Bryan Heynen ziet het er minder goed uit. Volgens Het Belang van Limburg kampt hij nog steeds met de liesblessure die hem afgelopen seizoen aan de kant hield. De krant meldt dat hij de eerste wedstrijd tegen Standard sowieso niet zal halen.

Impressum des Publishers ansehen