Real Madrid aast op wisselspeler van Oranje, die duidelijk is over mogelijke winterdeal | OneFootball

Real Madrid aast op wisselspeler van Oranje, die duidelijk is over mogelijke winterdeal | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14. Oktober 2024

Real Madrid aast op wisselspeler van Oranje, die duidelijk is over mogelijke winterdeal

Artikelbild:Real Madrid aast op wisselspeler van Oranje, die duidelijk is over mogelijke winterdeal

Real Madrid is serieus in de markt voor Jeremie Frimpong, dat weet Florian Plettenberg maandagavond te melden. De international van het Nederlands elftal, die uitkomt voor Bayer Leverkusen, wordt begeerd door de Spaanse grootmacht en kan voor een bedrag van veertig miljoen euro verkassen.

Frimpong wordt naar verluidt gezien als de potentiële opvolger van Dani Carvajal. Niet alleen de Nederlander, maar ook Pedro Porro (Tottenham Hotspur), Jon Aramburu (Real Sociedad), Trent Alexander-Arnold (Liverpool) en Juanlu (Sevilla) zouden op het lijstje van De Koninklijke staan.


OneFootball Videos


Volgens Plettenberg is Leverkusen ‘zich bewust’ van de situatie rondom Frimpong. De rechterwingback is echter niet van plan om de regerend landskampioen van Duitsland in de winterstop al te verlaten. Een zomerse transfer behoort daarentegen wél tot de mogelijkheden.

Frimpong geldt als een zeer interessant doelwit voor buitenlandse topclubs, omdat hij voor een afkoopsom van veertig miljoen euro is op te halen in Leverkusen. Deze clausule loopt door tot 2028.

Frimpong bij het Nederlands elftal

Frimpong is op dit moment op pad met het Nederlands elftal, al hoeft de rechtspoot niet te hopen op een vaste basisplaats. Denzel Dumfries lijkt, zeker in een systeem met vier verdedigers, de voorkeur te krijgen van bondscoach Ronald Koeman. Frimpong heeft op dit moment zeven interlands achter zijn naam staan.

Impressum des Publishers ansehen