PSV ontving bod van meer dan 50 miljoen euro: 'Hij wilde zelf niet, geweldig!' | OneFootball

PSV ontving bod van meer dan 50 miljoen euro: 'Hij wilde zelf niet, geweldig!' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·6. Oktober 2024

PSV ontving bod van meer dan 50 miljoen euro: 'Hij wilde zelf niet, geweldig!'

Artikelbild:PSV ontving bod van meer dan 50 miljoen euro: 'Hij wilde zelf niet, geweldig!'
Artikelbild:PSV ontving bod van meer dan 50 miljoen euro: 'Hij wilde zelf niet, geweldig!'

© IMAGO

Johan Bakayoko genoot afgelopen zomer serieuze interesse vanuit het Midden-Oosten, zegt Frank Arnesen, die voetbalcommissaris is bij PSV. De Eindhovense club kon meer dan vijftig miljoen euro opstrijken voor de aanvaller. Zelf had hij echter geen oren naar de overstap.


OneFootball Videos


Bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie krijgt Arnesen de vraag of er afgelopen zomer serieuze interesse was in Bakayoko. “Dat waren niet echt clubs die heel veel wilden betalen, afgezien van de interesse uit het Midden-Oosten”, zegt Arnesen, die desgevraagd aangeeft dat er vanuit het Midden-Oosten biedingen waren die meer dan vijftig miljoen euro bedroegen. Arnesen zegt echter niet te weten van welke clubs die biedingen kwamen.

“Ik vind het ook geweldig dat hij er niet naar luistert. Hij gaat daar niet naartoe en dat moet hij ook niet willen.” Arnesen krijgt daarna de vraag of Paris Saint-Germain concreet is geweest. De Franse club is zowel in januari 2023 als in de zomer daarop in verband gebracht met Bakayoko. “Dat weet ik niet. Daar bemoei ik me niet mee", antwoordt de Deen.

Volgens tafelgast Mario Been moet Bakayoko naar een club waar hij altijd speelt. “Hij moet nog groeien in zijn niveau”, zegt de oud-Feyenoorder over de 21-jarige Belg. “Paris Saint-Germain is dan niet de juiste club. Ik denk dat hij er goed aan heeft gedaan om te blijven.” In Parijs zou Bakayoko onder meer moeten concurreren met Marco Asensio en Ousmane Dembélé.

Bakayoko was vorig seizoen een van de sleutelspelers in het kampioenselftal bij PSV. De vleugelspeler was in 48 duels goed voor 14 goals en evenveel assists. Dit seizoen is zijn vorm vooralsnog minder overtuigend: na tien wedstrijden staat Bakayoko op twee goals en twee assists.

Impressum des Publishers ansehen