PSV moet rekening houden met verrassende toptransfer na 'hoog bod' | OneFootball

PSV moet rekening houden met verrassende toptransfer na 'hoog bod' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·30. Juni 2024

PSV moet rekening houden met verrassende toptransfer na 'hoog bod'

Artikelbild:PSV moet rekening houden met verrassende toptransfer na 'hoog bod'
Artikelbild:PSV moet rekening houden met verrassende toptransfer na 'hoog bod'

© IMAGO

Het is niet uitgesloten dat PSV mogelijk Jerdy Schouten een toptransfer ziet maken in plaats van Joey Veerman of Johan Bakayoko, zo denkt journalist Jeroen Kapteijns. De twee laatstgenoemde spelers worden veelvuldig gelinkt aan een vertrek, maar wisten nog niet te imponeren op het EK. Dit in tegenstelling tot Schouten, die op de radar zou zijn verschenen van Borussia Dortmund en Inter.


OneFootball Videos


Terwijl de ogen van voetbalminnend Nederland zijn gericht op Oranje en het EK, is de clubleiding van PSV volop bezig met de selectie voor komend seizoen. Het ligt in de lijn dat het succeselftal van afgelopen jaar niet intact blijft. "Er zal ongetwijfeld nog wel wat los gaan komen voor Bakayoko en wellicht ook voor Veerman", stelt Kapteijns in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

Dat de naam van Veerman valt in combinatie met een transfer zorgt voor discussie, waarbij aangegeven wordt dat zowel de middenvelder als Bakayoko nog niet hebben kunnen imponeren bij respectievelijk Nederland en België. Desondanks is er aan interesse voor Bakayoko geen gebrek. "Dat is een speler die door veel clubs wordt gevolgd en dat was eigenlijk vorig jaar al aan de orde", stelt Kapteijn.

"Het is wel jammer dat hij (Bakayoko, red.) tot dusver zo weinig minuten heeft gemaakt. Maakt hij er drie in tegen Frankrijk en gaat België door, dan schiet zijn prijs omhoog", benoemd Mike Verweij, die wel te spreken is over Schouten op het EK. "Misschien wordt Schouten straks wel de speler waar een heel hoog bod voor komt. Veerman behouden en Schouten verkopen", suggereert Kapteijns.

Misschien wordt Schouten straks wel de speler waar een heel hoog bod voor komt. Veerman behouden en Schouten verkopen

- Jeroen Kapteijns (De Telegraaf)

Geen gekke suggestie, zo vindt Verweij. De journalist van het Nederlandse dagblad vindt Schouten, ondanks zijn teleurstellende tweede helft tegen Oostenrijk, 'een van de bepalende spelers' van Oranje. "Dat is wel knap", stelt Verweij. "In eerste instantie kon je je zelfs afvragen of hij mee zou gaan, maar het was al snel duidelijk dat dat meer dan terecht was en zou gebeuren."

Impressum des Publishers ansehen