Postecoglou woedend op Spurs-fans en valt er één persoonlijk aan | OneFootball

Postecoglou woedend op Spurs-fans en valt er één persoonlijk aan | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·15. Mai 2024

Postecoglou woedend op Spurs-fans en valt er één persoonlijk aan

Artikelbild:Postecoglou woedend op Spurs-fans en valt er één persoonlijk aan

Ange Postecoglou is diep teleurgesteld in het gedrag van een gedeelte van de aanhang van Tottenham Hotspur. Sommige fans van de club zagen Spurs woensdag liever verliezen, omdat aartsrivaal Arsenal dan niet de titel voor het grijpen zou hebben.

De stand van zaken in de Premier League voor de wedstrijd van dinsdag: koploper Arsenal had één punt voorsprong op nummer twee Manchester City, maar de ploeg van Pep Guardiola had nog een wedstrijd te goed: een uitduel bij de Spurs. Bij puntenverlies van City zou Arsenal opeens het voordeel hebben in de titelstrijd, waardoor sommige Spurs-fans wilden dat hun eigen team zou verliezen. Dat zij daardoor Champions League-voetbal definitief zouden mislopen, zou hen een zorg zijn.


OneFootball Videos


Na afloop stelde de Australiër Postecoglou deze wensen niet te kunnen begrijpen. “De laatste 48 uur hebben me laten zien dat de fundamenten bij deze club vrij broos zijn. Binnen de club, maar ook erbuiten.” Van een echte winnaarsmentaliteit was volgens de coach nog geen sprake. “Prima, dat is waarom ik hier ben.”

De coach van Tottenham begon zeer goed aan het seizoen en was de eerste tien wedstrijden ongeslagen. De laatste weken gaat het stukken minder: uit de laatste zes competitiewedstrijden werden slechts drie punten gepakt. Voor Postecoglou is de opdracht simpel. “Ik wil gewoon succesvol zijn hier. Wat de prioriteiten van anderen zijn, maakt mij helemaal niks uit.”

Tijdens de wedstrijd juichten sommige fans van de Spurs voor doelpunten van Manchester City en werden er ook liedjes gescandeerd om de eigen spelers eraan te herinneren wat het zou betekenen als zij punten van City zouden afsnoepen. Postecoglou liet zich op een gegeven moment gaan tegen een fan die zich op deze manier uitliet en schreeuwde onder andere: “Ik weet wie je bent.”

Impressum des Publishers ansehen