Populairste voetbalster ter wereld maakte zomertransfer om opvallende reden | OneFootball

Populairste voetbalster ter wereld maakte zomertransfer om opvallende reden | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·20. August 2024

Populairste voetbalster ter wereld maakte zomertransfer om opvallende reden

Artikelbild:Populairste voetbalster ter wereld maakte zomertransfer om opvallende reden

Alisha Lehmann is veruit de populairste voetbalster ter wereld. Volgend seizoen zal ze te zien zijn in de Serie A, want ze tekende deze zomer een contract bij Juventus Turijn. En dat had een opvallende reden.

Alisha Lehmann heeft meer dan 15 miljoen volgers op Instagram. Andere topatleten als Alex Morgan en Alexia Putellas volgen op ruime achterstand. De looks van de 25-jarige Zwitserse zullen daar ongetwijfeld ook voor iets tussen zitten.


OneFootball Videos


De Zwitserse international kan echter ook heel goed voetballen. De voorbije seizoenen bewees ze dat bij de Zwitserse nationale ploeg, maar ook in clubverband bij onder meer Everton, West Ham United en laatst nog Aston Villa.

Artikelbild:Populairste voetbalster ter wereld maakte zomertransfer om opvallende reden

Nu ruilt ze echter de Women Super League in voor de Serie A, want ze tekende een contract bij Juventus Turijn. Dat heeft die ploeg ondertussen ook laten weten. Ze tekende enkele weken al een contract bij De Oude Dame.

In het spoor van Douglas Luiz

De reden? Ze volgt in het zog van ... haar vriend Douglas Luiz. De Braziliaanse international stapte ook van Aston Villa over naar Juventus. Hij ondertekende in Turijn een contract voor vijf seizoenen en zijn vriendin volgt in het spoor.

In de Italiaanse media werd zelfs geopperd dat Lehmann een cruciaal deel was van de deal van Douglas Luiz. Die zou zonder de Zwitserse de overstap alsnog niet willen maken. Eind goed al goed uiteraard ook wel in de deal.

Impressum des Publishers ansehen