OFFICIEEL: Beerschot ziet speler vertrekken die binnenkort toch nog eens tegen Anderlecht mag spelen | OneFootball

OFFICIEEL: Beerschot ziet speler vertrekken die binnenkort toch nog eens tegen Anderlecht mag spelen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3. September 2024

OFFICIEEL: Beerschot ziet speler vertrekken die binnenkort toch nog eens tegen Anderlecht mag spelen

Artikelbild:OFFICIEEL: Beerschot ziet speler vertrekken die binnenkort toch nog eens tegen Anderlecht mag spelen

Simion Michez heeft getekend bij Slavia Praag. Zo speelt Beerschot een sterkhouder kwijt.

​​Het begin van het seizoen is moeilijk voor Beerschot (slechts één punt behaald, laatste plaats in het klassement). Simion Michez heeft zich echter al laten zien en kon indruk maken. Als rechtervleugelverdediger scoorde hij twee doelpunten en gaf hij een assist. Dit volgt op een uitstekend seizoen in 1B.


OneFootball Videos


De 22-jarige speler uit Charleroi had ook al indruk gemaakt in de CPL met de RSCA Futures. Hij werd opgeleid bij Anderlecht vanaf zijn zesde, maar koos er afgelopen zomer voor om naar het Kiel te trekken voor zijn verdere ontwikkeling.

En die keuze lijkt hem gelijk te geven: Michez heeft een contract van vier jaar getekend bij Slavia Praag. Naast de Tsjechische competitie zal de U23 international uit Kameroen ook de Europa League gaan ervaren.

Simion Michez zal Anderlecht ontvangen in december

In de voorrondes van de Champions League versloeg het team onder meer Union Saint-Gilloise in de derde voorronde. Na te zijn verslagen door Lille in de play-offs zal Slavia uitkomen in de Europa League tegen tegenstanders als Ajax, Frankfurt, Fenerbahce en... Anderlecht.

Dus Simion Michez zal paars-wit terugzien iets meer dan een jaar na zijn vertrek. Wat een weg heeft hij sindsdien afgelegd!

Impressum des Publishers ansehen