OFFICIEEL: Anderlecht doet zeer opvallende transfer en haalt ex-speler van Antwerp, Beerschot, KVM en OHL voor de Futures | OneFootball

OFFICIEEL: Anderlecht doet zeer opvallende transfer en haalt ex-speler van Antwerp, Beerschot, KVM en OHL voor de Futures | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3. September 2024

OFFICIEEL: Anderlecht doet zeer opvallende transfer en haalt ex-speler van Antwerp, Beerschot, KVM en OHL voor de Futures

Artikelbild:OFFICIEEL: Anderlecht doet zeer opvallende transfer en haalt ex-speler van Antwerp, Beerschot, KVM en OHL voor de Futures

Anderlecht heeft nog een zeer opvallende transfer gedaan. De club heeft Joren Dom gehaald om hem kapitein te maken van de RSCA Futures.

De RSCA Futures staan na drie speeldagen laatste in de Challenger Pro League met 0 punten. De club heeft ingegrepen en een opvallende transfer gedaan.


OneFootball Videos


Zo werd dinsdag officieel bekendgemaakt dat Joren Dom naar de RSCA Futures trekt. Hij moet er voor meer ervaring zorgen en zou ook de kapiteinsband gaan dragen.

De 34-jarige verdedigende middenvelder speelde eerder bij onder meer KV Mechelen, FCV Dender, Antwerp, Beerschot en OH Leuven. Hij zat sinds het begin van de zomer zonder de club.

Dom speelde al meer dan 250 wedstrijden in de Challenger Pro League en 126 in de Jupiler Pro League. Hij tekende een eenjarig contract bij paars-wit.

Hij zal de 'dispensatiespeler' worden bij de Futures. Iedere beloftenploeg mag één speler gebruiken die ouder is dan 23 jaar. Op deze manier kan Dom zijn carrière toch nog verderzetten in België.

Impressum des Publishers ansehen