Memphis Depay verlaat Witsel en Vermeeren bij Atletico Madrid en is transfervrij | OneFootball

Memphis Depay verlaat Witsel en Vermeeren bij Atletico Madrid en is transfervrij | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·30. Juni 2024

Memphis Depay verlaat Witsel en Vermeeren bij Atletico Madrid en is transfervrij

Artikelbild:Memphis Depay verlaat Witsel en Vermeeren bij Atletico Madrid en is transfervrij

Het contract van Memphis Depay loopt af bij Atletico Madrid. Daar nemen ze al afscheid van de aanvaller die nu transfervrij is.

Momenteel speelt Depay nog op het EK voor het Nederlandse elftal. Op dinsdag speelt Oranje hun achtste finale tegen Roemenië. Nederland eindigde als derde in groep D achter Frankrijk en Oostenrijk.


OneFootball Videos


Het Nederlandse elftal krijgt kritiek uit het thuisland te verduren. Nederlandse supporters zijn niet blij met het spel. Ook Memphis Depay speelt onder zijn niveau. Zijn witte haarband is veelbesproken in Nederland.

De reden voor het vormpeil van Depay is misschien transferkoorts. Het contract van de 30-jarige aanvaller loopt af bij Atletico Madrid. Depay is dus transfervrij en nog opzoek naar een nieuwe club voor volgend seizoen.

Op de sociale media van de club wordt Depay bedankt voor zijn bewezen diensten. Naast Depay zwaaien ook Mario Hermoso en Gabriel Paulista Atletico Madrid uit.

"Wij, bij Atlético de Madrid, bedanken hen allemaal voor hun inzet en harde werk tijdens hun tijd bij onze club. We willen deze spelers veel succes wensen bij hun volgende professionele en persoonlijke uitdaging', klinkt het bij Atletico Madrid.

Impressum des Publishers ansehen