KAA Gent Ladies halen speelster opnieuw in huis | OneFootball

KAA Gent Ladies halen speelster opnieuw in huis | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·27. Juni 2024

KAA Gent Ladies halen speelster opnieuw in huis

Artikelbild:KAA Gent Ladies halen speelster opnieuw in huis

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal regent het dezer dagen transfers. Charleroi komt volgend seizoen niet meer uit in de Super League en daar profiteren andere ploegen maar wat graag van.

"Middenveldster Anaïs Bey Temsamani (24) maakt de overstap van Charleroi naar Gent. De Brusselse is een jeugdspeelster van OH Leuven en speelde al in 2017-2018 voor blauw-wit", aldus KAA Gent Ladies op hun webstek.


OneFootball Videos


"De voormalige jeugdinternational kwam  sindsdien uit voor RSC Anderlecht, Eendracht Aalst en Charleroi." De speelster zelf is uiteraard heel tevreden dat ze terug kan keren naar Gent Ladies en wil er de komende jaren staan.

Artikelbild:KAA Gent Ladies halen speelster opnieuw in huis

"De keuze was snel gemaakt om terug te keren naar KAA Gent Ladies, het voelt als thuiskomen. Ik ken hier heel wat speelsters en krijg het vertrouwen dat ik nodig heb", aldus Anaïs Bey Temsamani in een reactie op de webstek.

Jonge en ambitieuze ploeg

"KAA Gent Ladies is een jonge en ambitieuze ploeg, zelf ben ik ook zo een type speelster. Mijn sterkte is mijn gedrevenheid op en naast het veld, ik ben creatief met de bal, maar ga ook zeker geen duel uit de weg. Met mijn ervaring wil ik de jongere speelsters helpen, zowel op als naast het veld."

Ook coach Heleen Jaques is tevreden: "Anaïs heeft ervaring opgedaan in de Lotto Super League bij Charleroi. Die ervaring kan ze nu meenemen naar ons team. Ze weet hoe we verschillende soorten wedstrijden kunnen aanpakken, hoe onder druk de juiste keuzes te maken. Anaïs is een speelster die ook veel vechtlust brengt op het veld, iets wat we goed kunnen gebruiken."

Impressum des Publishers ansehen