Journalist haalt zwaar uit naar Kevin De Bruyne na opvallend moment in de mixed zone: "Een verwend nest" | OneFootball

Journalist haalt zwaar uit naar Kevin De Bruyne na opvallend moment in de mixed zone: "Een verwend nest" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·2. Juli 2024

Journalist haalt zwaar uit naar Kevin De Bruyne na opvallend moment in de mixed zone: "Een verwend nest"

Artikelbild:Journalist haalt zwaar uit naar Kevin De Bruyne na opvallend moment in de mixed zone: "Een verwend nest"

Ook dat nog. Er blijft Kevin De Bruyne weinig bespaard. Na een opvallend moment met een journalist in de mixed zone na afloop van Frankrijk - België, slaat die laatste terug op sociale media.

Tancredi Palmeri, een Italiaan die werkt voor SportItalia, CNN en Al Jazeera, vroeg De Bruyne of hij het spijtig vindt dat de 'Gouden Generatie' weer geen finale heeft gehaald. De Bruyne was geïrriteerd dat die term weer werd bovengehaald. "Frankrijk, Engeland, Spanje en Duitsland: hebben die dan geen Gouden Generatie?"


OneFootball Videos


Bij het wegwandelen nadien nam De Bruyne het woord 'stupid' in de mond, oftewel: dom. Dat is duidelijk niet naar de zin van Palmeri. Hij maakt het er van dat de aanvoerder van de Rode Duivels hem persoonlijk dom noemde. Reden genoeg blijkbaar om eens uit te halen richting de spelmaker van Manchester City op X.

"Hey Kevin, een kleine memo voor jou: de Gouden Generaties van Frankrijk, Engeland, Duitsland en Spanje die je vernoemde, die hebben allemaal een finale gehaald. Typisch weer een voetballer die alleen een vraag wil krijgen over hoe goed ze wel niet zijn", heeft de man duidelijk geen hoge pet op van de persoon De Bruyne.

Het einde van de post op sociale media is nog het meest venijnig. Palmeri noemt De Bruyne 'een verwend nest'. Een uiterst opmerkelijke uithaal.

Impressum des Publishers ansehen