Ivanušec opnieuw op de bank tijdens EK-duel van Kroatië | OneFootball

Ivanušec opnieuw op de bank tijdens EK-duel van Kroatië | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·19. Juni 2024

Ivanušec opnieuw op de bank tijdens EK-duel van Kroatië

Artikelbild:Ivanušec opnieuw op de bank tijdens EK-duel van Kroatië

Kroatië neemt het woensdagmiddag op tegen Albanië. De ploeg met Luka Ivanušec aast op de eerste zege op het EK in Duitsland. De Kroaten verloren het openingsduel met 3-0 van Spanje en staan daardoor onderaan in Groep B. De buitenspeler van Feyenoord begint om 15:00 uur op de bank en wacht nog altijd op zijn eerste minuten op het eindtoernooi.

Bondscoach Zlatko Dalić koos er tegen Spanje voor om Ivanušec niet in te brengen. De ruime nederlaag tegen Spanje kwam hard aan. "Ik bied de supporters mijn excuses aan voor het slechte optreden. We waren niet agressief genoeg, we gaven hen te veel ruimte. En als je zulke spelers zoveel ruimte geeft, maak je weinig kans. Ik hoop dat dit een slechte dag was."


OneFootball Videos


Dalić gaf na de wedstrijd tegen Spanje aan niet te veel te willen aanpassen aan zijn basisopstelling. Ivanušec blijft daardoor voorlopig steken op 21 interlandwedstrijden. Zijn debuut op een groot eindtoernooi heeft de rechtspoot al gemaakt. Op het EK in 2020 kwam Ivanušec drie wedstrijden in actie voor het nationale elftal.

OpstellingenKroatië: Livakovic; Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Perišić; Modric, Brozovic, Kovacic; Majer, Petković, Kramaric. Albanië: Strakosha; Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj; Ramadani, Asllani, Laçi; Asani, Manaj, Bajrami.

WisselsKroatië: Labrović (GK), Ivušić (GK), Stanišić, Pongračić, Erlić, Mario Pašalić, Budimir, Ivanušec, Sosa, Pjaca, Vida, Marco Pašalić, Sučić, Baturina.Albanië: E. Berisha (GK), Kastrati (GK), Balliu, Gjasula, Broja, Mihaj, Seferi, M. Berisha, Muçi, Ismajli, Daku, Abrashi, Kumbulla, Aliji, Hoxha.

Impressum des Publishers ansehen