Interesse Borussia Dortmund voor zwakke schakel Oranje komt tijdens dramatische wedstrijd naar buiten | OneFootball

Interesse Borussia Dortmund voor zwakke schakel Oranje komt tijdens dramatische wedstrijd naar buiten | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26. Juni 2024

Interesse Borussia Dortmund voor zwakke schakel Oranje komt tijdens dramatische wedstrijd naar buiten

Artikelbild:Interesse Borussia Dortmund voor zwakke schakel Oranje komt tijdens dramatische wedstrijd naar buiten

Joey Veerman staat in de belangstelling van Borussia Dortmund, zo meldt Florian Plettenberg van het Duitse Sky. De interesse voor de middenvelder kwam naar buiten tijdens het duel tussen Nederland en Oostenrijk, waarin hij tien minuten voor rust al naar de kant werd gehaald.

Dinsdagavond kwam naar buiten dat Borussia Dortmund interesse heeft in Veerman. Het moment waarop Plettenberg dit nieuws bracht, is opmerkelijk te noemen: Veerman maakte op dat moment namelijk een zwakke beurt namens Oranje tegen Oostenrijk en werd zo’n vijftien minuten later in de eerste helft gewisseld.


OneFootball Videos


Volgens Plettenberg zet de Champions League-finalist in eerste instantie nog altijd in op Pascal Groß van Brighton & Hove Albion. Mocht het niet lukken om de Duitser vast te leggen, zullen Die Borussen moeten doorschakelen. Daarvoor is de PSV’er één van de alternatieven. Eerder kwam al naar buiten dat ook zijn ploeggenoot Jerdy Schouten een optie is voor Dortmund als de transfer van Groß niet lukt.

Veerman begon dinsdagavond aan de aftrap in het duel met Oostenrijk, maar liet daarin een erg matige indruk achter. Ook in Dortmund zullen ze het optreden van de middenvelder ongetwijfeld hebben gezien. Of Veerman ook na de derde groepswedstrijd van Oranje nog op het lijstje staat bij de Duitsers, is niet bekend.

Impressum des Publishers ansehen