'Iets meer duidelijkheid over toekomst Simons: PSG zet definitief streep door verkoop' | OneFootball

'Iets meer duidelijkheid over toekomst Simons: PSG zet definitief streep door verkoop' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·15. Mai 2024

'Iets meer duidelijkheid over toekomst Simons: PSG zet definitief streep door verkoop'

Artikelbild:'Iets meer duidelijkheid over toekomst Simons: PSG zet definitief streep door verkoop'

Xavi Simons zal na dit seizoen niet door PSG worden verkocht, zo meldt Fabrizio Romano. Voor de Franse club is alleen een huurperiode bespreekbaar, dat heeft de landskampioen nu ook aan het team rondom Simons verteld.

Simons speelt dit seizoen enorm sterk bij RB Leipzig, met zeven doelpunten en elf assists in de competitie. Ook in de Champions League heeft het jonge talent zich meermaals laten zien. Clubs als Bayern München en Arsenal zouden Simons graag inlijven.


OneFootball Videos


De jonge middenvelder annex buitenspeler zou echter niet naar Parijs terug willen gaan volgens geruchten, hij zou de voorkeur geven aan een overstap naar bijvoorbeeld een FC Barcelona. Dat is echter een club die financieel niet het meest gezond is op dit moment, waardoor Simons alleen op huurbasis zou kunnen worden aangetrokken. Dat zou eventueel voor Simons, FC Barcelona en PSG een optie kunnen zijn.

Het contract van de oud-PSV’er loopt nog tot 2027 en alle partijen zouden voor het komende EK duidelijkheid willen scheppen over de situatie van Simons. Door deze ontwikkeling is die duidelijkheid al iets groter, maar zijn nog niet alle vragen beantwoord.

Impressum des Publishers ansehen