Hongaarse voetbalbond komt met geruststellende update over Varga die roerloos bleef liggen na botsing | OneFootball

Hongaarse voetbalbond komt met geruststellende update over Varga die roerloos bleef liggen na botsing | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·24. Juni 2024

Hongaarse voetbalbond komt met geruststellende update over Varga die roerloos bleef liggen na botsing

Artikelbild:Hongaarse voetbalbond komt met geruststellende update over Varga die roerloos bleef liggen na botsing

De wedstrijd Schotland-Hongarije werd zondag opgeschrikt nadat Hongaarse speler Barnabas Varga roerloos bleef liggen na een botsing. Meteen werd duidelijk dat het serieus was.

Schotland-Hongarije begon als een vreselijke wedstrijd om naar te kijken. Twee ploegen met bijzonder weinig kwaliteit creëerden zo goed als geen kansen.


OneFootball Videos


Maar dan rond minuut 70 werd de wedstrijd plots opgeschrikt. Hongaarse speler Barnabas Varga bleef roerloos liggen nadat hij botste in het strafschopgebied van de Schotten.

Meteen werd duidelijk dat het serieus was wanneer de scheidsrechter en spelers gebaarden dat er dringend hulp nodig was. Er werd al snel een tentje rond hem gebouwd voordat hij minutenlang op het veld werd verzorgd.

Nadien werd Varga afgevoerd en ging de wedstrijd verder. Er heerste heel wat onduidelijkheid eerst, maar de Hongaarse voetbalbond kwam al snel met een update.

'Varga heeft verschillende botten in zijn gezicht gebroken na de botsing. Hij liep ook een hersenschudding op. De spits zal waarschijnlijk een operatie ondergaan en hij moet de nacht in het ziekenhuis doorbrengen', klinkt het op hun X-account.

Impressum des Publishers ansehen