'Goed nieuws voor Hancko na MRI-scan' | OneFootball

'Goed nieuws voor Hancko na MRI-scan' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23. Juni 2024

'Goed nieuws voor Hancko na MRI-scan'

Artikelbild:'Goed nieuws voor Hancko na MRI-scan'

Dávid Hancko heeft geen zware blessure opgelopen tijdens het duel tegen Oekraïne. De Slowaak moest geblesseerd afhaken vanwege een liesblessure, maar uit een MRI-scan blijkt dat de schade meevalt. Hancko is echter wel een twijfelgeval voor de belangrijke wedstrijd tegen Roemenië.

Dit melden diverse Slowaakse media. Hancko heeft geen scheur opgelopen in een van zijn spieren in zijn bovenbeen en dat zorgt voor opluchting bij Slowakije. De medische staf is voorzichtig positief over de kansen op het meespelen van de Feyenoorder tijdens het cruciale duel van woensdagavond in Groep E.


OneFootball Videos


Even werd gedacht dat het EK voor Hancko voorbij was, maar daar kwam vandaag duidelijkheid over. Wanneer Slowakije de achtste finale weet te bereiken van het eindtoernooi, dan kan de 26-jarige centrale verdediger zeker weer in actie komen. De voorbereiding op het nieuwe seizoen loopt dus geen enkel gevaar.

Gernot TraunerBij Gernot Trauner zijn de grootste zorgen ook weg. De Oostenrijker leek een hamstringblessure te hebben opgelopen en gaf zelf aan dat de schade meevalt. Het bleek ook niet om zijn hamstring te gaan, maar om een andere spier. Trauner verwacht zelf tegen Nederland dinsdagavond in actie te kunnen komen.

Impressum des Publishers ansehen