Geen minuten voor Ivanušec: Kroatië geeft winst weg in blessuretijd | OneFootball

Geen minuten voor Ivanušec: Kroatië geeft winst weg in blessuretijd | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·19. Juni 2024

Geen minuten voor Ivanušec: Kroatië geeft winst weg in blessuretijd

Artikelbild:Geen minuten voor Ivanušec: Kroatië geeft winst weg in blessuretijd

Kroatië heeft de tweede wedstrijd op het EK ook niet weten te winnen. De Kroaten gingen hard onderuit tegen Spanje tijdens het openingsduel. Woensdagmiddag pakte Albanië in de blessuretijd een punt door een doelpunt van Klaus Gjasula. Feyenoorder Luka Ivanušec kreeg wederom geen minuten en zat de gehele wedstrijd in het Volksparkstadion op de bank.

Het begin van de wedstrijd was veelbelovend voor Kroatië. Het nationale elftal kwam goed uit de startblokken en wist enkele gevaarlijke kansen te creëren. Na iets meer dan tien minuten wist Qazim Laçi tegen de verhoudingen in een voorzet binnen te koppen. De middenvelder schampte de bal en liet de bij Fenerbahçe keepende doelman Dominik Livaković daarmee kansloos. Vervolgens lukte het Kroatië niet om de verdediging van Albanië te ontregelen.


OneFootball Videos


Kroatië zocht ook in de tweede helft veelvuldig de aanval, maar had het lastig tegen een stug en verdedigend Albanië. Door de vele fouten en het lage baltempo werden er amper grote doelkansen gecreëerd. Pas laat in de tweede helft wist Andrej Kramarić de gelijkmaker binnen te schieten. De spits, die in het verleden werd gelinkt aan een overstap naar Feyenoord, bracht het geloof terug.

Een aantal minuten later leverde dat een voorsprong op door een eigen doelpunt van Klaus Gjasula. Het leek lang uit te draaien op de winnende treffer voor Kroatië, tot de blessuretijd. In de slotseconden van de wedstrijd scoorde Gjasula dit keer in het juiste doel en liet het stadion ontploffen. Na twee duels staat Kroatië op de laatste plaats en treft het Italië als volgende tegenstander. In Groep B ligt alles nog open.

Impressum des Publishers ansehen