‘Forbs staat voor vertrek bij Ajax: Premier League-club concreet voor vleugelaanvaller’ | OneFootball

‘Forbs staat voor vertrek bij Ajax: Premier League-club concreet voor vleugelaanvaller’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17. August 2024

‘Forbs staat voor vertrek bij Ajax: Premier League-club concreet voor vleugelaanvaller’

Artikelbild:‘Forbs staat voor vertrek bij Ajax: Premier League-club concreet voor vleugelaanvaller’

Carlos Forbs mag zich volgens Voetbal International verheugen op de concrete belangstelling van Wolverhampton Wanderers. De Ajax-aanvaller zou zelf bovendien niet onwelwillend staan tegenover een transfer naar de Premier League.

Er is door de Engelse club nog geen bod uitgebracht op de rappe vleugelaanvaller, maar volgens VI lijkt dat ‘een kwestie van tijd’. Ajax is bereid om mee te werken aan een transfer, maar dan moet er wel een serieus bedrag worden betaald. De Portugees maakte vorig seizoen voor veertien miljoen euro exclusief bonussen de overstap van Manchester City naar Ajax.


OneFootball Videos


Forbs zelf staat open voor een transfer vaar Wolverhampton, maar trainer Francesco Farioli houdt hem er het liefste bij. De Italiaanse oefenmeester heeft sterk het gevoel dat hij de vleugelflitser op kan poetsen. Afgelopen seizoen kwam Forbs niet uit de verf in de hoofdstad. De aanvaller speelde 32 officiële wedstrijden in het voorbije seizoen, veelvuldig als invaller, en kwam daarin tot drie doelpunten en vijf assists.

Zelf denkt Forbs dat hij beter tot zijn recht komt in Engeland. Daarnaast kan hij bij Wolverhampton Wanderers een veelvoud van zijn salaris bij Ajax verdienen. Ook heeft de Engelse club veel Portugezen in dienst. “Een persoonlijk akkoord zal geen probleem opleveren”, aldus VI. Forbs geldt bij Wolverhampton als de opvolger van de naar Chelsea vertrokken Pedro Neto. De Londenaren telden een slordige zestig miljoen euro neer voor de Portugees.

Impressum des Publishers ansehen