Fenerbahçe'nin, Kingsley Coman İçin Bayern Münih Yetkilileriyle İletişime Geçtiği Yazıldı | OneFootball

Fenerbahçe'nin, Kingsley Coman İçin Bayern Münih Yetkilileriyle İletişime Geçtiği Yazıldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·30. Juni 2024

Fenerbahçe'nin, Kingsley Coman İçin Bayern Münih Yetkilileriyle İletişime Geçtiği Yazıldı

Artikelbild:Fenerbahçe'nin, Kingsley Coman İçin Bayern Münih Yetkilileriyle İletişime Geçtiği Yazıldı

Fenerbahçe, Bayern Münih'in Fransız yıldızı Kingsley Coman'ı transfer etmek için harekete geçti. Jose Mourinho'nun takımın başına getirilmesinin ardından kadro güçlendirme çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler, Coman için Bayern Münih yetkilileri ile iletişime geçti.

Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Süper Lig devi Fenerbahçe, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


OneFootball Videos


RADARA ALDILAR

Şu ana kadar Levent Mercan'ı renklerine bağlayan sarı lacivertliler, Bayern Münih forması giyen Fransız yıldız Kingsley Coman'ı gündeme aldı. Sky Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Coman için Bayern Münih yetkilileri ile iletişime geçti.

BAYERN AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Alman devi oyuncunun bu yaz takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor. Bayern Münih, 2015-2016 sezonunda 7 milyon euro'ya Juventus'tan kiraladığı Kingsley Coman'ın bonservisini iki sezon sonra 21 milyon euro'ya aldı. Fransız yıldız, 294 kez giydiği Bayern Münih formasıyla 63 gol atarken, 66 da asist kaydetti.

Kingsley Coman Kimdir?

13 Haziran 1996 tarihinde Paris'te dünyaya gelen Kingsley Coman profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Paris Saint-Germain'de start verdi. Kingsley Coman daha sonra Juventus ve Bayern Münih kadrolarında yer aldı.

Fransa A Milli Takımı'nda 57 maça çıkan Kingsley Coman söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Impressum des Publishers ansehen