Fenerbahçe'de Gözler Anderson Talisca'ya Çevrildi | OneFootball

Fenerbahçe'de Gözler Anderson Talisca'ya Çevrildi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·28. Juni 2024

Fenerbahçe'de Gözler Anderson Talisca'ya Çevrildi

Artikelbild:Fenerbahçe'de Gözler Anderson Talisca'ya Çevrildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı.

ÖNCELİKLİ HEDEF GELİYOR


OneFootball Videos


İlk transferi Levent Mercan ile yapan Fenerbahçe, asıl bombaları patlatmak için kolları sıvadı. Mario Branco, bir süredir peşinde olduğu Lazar Samardzic'i Fenerbahçe'ye transfer etme konusunda önemli mesafe kat etti.

Al-Nassr, Brezilyalı oyuncuya kadroda düşünülmediğini iletti. Suudi ekibinin, resmi teklifleri beklediği ve 2026'ya kadar sözleşmesi olan Talisca'nın ayrılığı konusunda her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğu belirtildi. Sambacı'nın hedefinin, Al-Nassr'daki maaşını alıp öyle ayrılmak olduğu öne sürüldü.

Anderson Talisca Kimdir?

2016-2017 sezonunda Portekiz'in Benfica takımından 2 yıllığına Beşiktaş'a kiralanan Anderson Talisca, siyah beyazlı takımdaki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşamış ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

2017-2018 sezonunun sona ermesinden sonra Çin'in yolunu tutan 30 yaşındaki futbolcu, Guangzhou Evergrande formasını giydiği ilk sezonda 18 maçta 16, ikinci sezon ise 18 maçta 10 gol kaydetti.

Yetenekli oyuncu, Brezilya U-20 Milli Takımı'nda 5 maçta 3 gol kaydederken, Brezilya U-23 Milli Takımı'nda 4 karşılaşmada 1 gollük katkı sağladı.

1 Şubat 1994 tarihinde Feira De Santana'da dünyaya gelen Anderson Talisca, altyapı kariyerinde Vasco Da Gama ve EC Bahia'da top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine EC Bahia'da start veren Talisca, daha sonra SL Benfica, Beşiktaş JK, Guangzhou Evergrande Taobao ve Al-Nassr FC'de forma giydi.

Impressum des Publishers ansehen