Fenerbahçe, Galatasaray'ı TFF'ye Şikayet Ediyor | OneFootball

Fenerbahçe, Galatasaray'ı TFF'ye Şikayet Ediyor | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·4. Juli 2024

Fenerbahçe, Galatasaray'ı TFF'ye Şikayet Ediyor

Artikelbild:Fenerbahçe, Galatasaray'ı TFF'ye Şikayet Ediyor

Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray eski yöneticisi Erden Timur'un Wilfried Zaha'yla ilgili yaptığı açıklamalardan sonra harekete geçti.

Fenerbahçe, Zaha transferiyle ilgili geçen sezon KAP'a yanlış rakamlar bildirildiği gerekçesiyle ezeli rakibi Galatasaray'ı TFF'ye şikayet edecek.


OneFootball Videos


ERDEN TİMUR NE DEMİŞTİ?

"Menajerlik ücreti hariç tutun Zaha'nın Galatasaray'a yıllık maliyeti imza parasıyla 7-8 milyon Euro'ya geliyor. Bu transferle ilgili Galatasaray'a zarara uğrattım diyebilirim." ifadelerini kullandı.

KAP'A NE KADAR AÇIKLANDI?

Sarı-kırmızılılar, Zaha'yı senelik 4.3 milyon Euro senelik maaş ve 2.3 milyon Euro da imza parası şeklinde açıklamıştı.

ALİ KOÇ'TAN HAMLE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yetkilileri, geçen sezon bu transfer konusunda çalım yediği gerekçesiyle kendi taraftarından tepki almıştı. Bunun üzerine hem taraftarına transferin neden gerçekleşmediğini hem de TFF hukuk kuruluna sundukları belgeleri açıklayacaklar.

Wilfried Zaha Kimdir?

10 Kasım 1992 tarihinde Abidjan'da dünyaya gelen Wilfried Zaha profesyonel futbol kariyerine altyapısından çıktığı Crystal Palace'ta start verdi. Wilfried Zaha daha sonra Manchester United ve Cardiff City kadrolarında da yer aldı.

Fildişi Sahili A Milli Takımı'nda 31 maçta 5 gol kaydeden Wilfried Zaha, 2 kez İngiltere A Milli Takımı formasıyla mücadele etti. İngiltere U-20 Milli Takımı'nda 13 maçta 1 gol atan Wilfried Zaha, 2 kez de İngiltere U-19 Milli Takımı'nda maça çıktı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Impressum des Publishers ansehen