Enorme opsteker voor Ajax: Qarabag pakt razendsnelle rode kaart | OneFootball

Enorme opsteker voor Ajax: Qarabag pakt razendsnelle rode kaart | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24. Oktober 2024

Enorme opsteker voor Ajax: Qarabag pakt razendsnelle rode kaart

Artikelbild:Enorme opsteker voor Ajax: Qarabag pakt razendsnelle rode kaart

Qarabag is al vroeg in de wedstrijd tegen Ajax aangelopen tegen een rode kaart. Verdedigende middenvelder Júlio Romão werd weggestuurd na een overtreding op Mika Godts.

In de zestiende minuut van de wedstrijd verstuurde Jordan Henderson vanuit de verdediging een lange bal richting Godts. Aanvankelijk leek de bal eerst bij Romão terecht te komen, maar hij kreeg er geen controle over en werd afgetroefd door Godts. Om een vrije doortocht te voorkomen, trok de Braziliaan aan de noodrem.


OneFootball Videos


Het duel speelde zich af rond de middenlijn, dus was er voor Godts nog veel afstand te overbruggen. De dichtstbijzijnde speler van Qarabag, Juninho, bevond zich echter op een flinke afstand. Scheidsrechter Nick Walsh greep zodoende naar de rode kaart en daar was zijn videoscheidsrechter het mee eens.

Voor Ajax was de rode kaart een welkome opsteker. De Amsterdammers begonnen immers niet goed aan de wedstrijd en werden vroeg onder druk gezet. Een treffer van Qarabag werd vroeg in het duel afgekeurd vanwege buitenspel.

Impressum des Publishers ansehen