Eerste nationale vrouwen: KV Mechelen haalt meteen de sloophamer boven | OneFootball

Eerste nationale vrouwen: KV Mechelen haalt meteen de sloophamer boven | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·2. September 2024

Eerste nationale vrouwen: KV Mechelen haalt meteen de sloophamer boven

Artikelbild:Eerste nationale vrouwen: KV Mechelen haalt meteen de sloophamer boven

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag, de eerste van het seizoen. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Het titeldebat kan opnieuw in alle hevigheid losbarsten.

KV Mechelen kwam vanuit de Super League naar de Eerste Nationale en doet het daar meteen opperbest. Het haalde stevig uit en won met maar liefst 8-2 van Loyers. Daarmee hebben ze hun ambities meteen kracht bijgezet.


OneFootball Videos


Roos Alida Willemsen was de heldin van de namiddag of avond, want zij scoorde liefst vijf keer op zaterdag. Ook Chloë van Mingeroet, Noa Corbeels en Isabel Scevenels deden de netten trillen voor de Mechelaars.

Artikelbild:Eerste nationale vrouwen: KV Mechelen haalt meteen de sloophamer boven

Die zijn zo ook meteen de eerste leider in de Eerste Nationale. Ook nieuwkomer Bredene won meteen op zijn eerste speeldag, met 1-2 bij Genk B. Lisa Bruneel en Julie Meseure deden hun ervaring spreken voor de West-Vlamingen.

Gelijkspel voor Tienen en Woluwe

Nog goed begonnen aan het seizoen? Club Brugge B klopte KAA Gent B in een pittige Slag om Vlaanderen bij de jonge beloften. Zulte Waregem haalde het met zijn beloften dan weer met 1-2 bij Standard B.

Ook Famkes Merkem Diksmuide, Bilzen United en Oud-Heverlee Leuven staan op het scorebord met drie punten. Tienen en Woluwe speelden dan weer 2-2 gelijk.

Impressum des Publishers ansehen