‘Depay spreekt met Turkse topclub en kan voor drie seizoenen naar Istanbul’ | OneFootball

‘Depay spreekt met Turkse topclub en kan voor drie seizoenen naar Istanbul’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26. Juni 2024

‘Depay spreekt met Turkse topclub en kan voor drie seizoenen naar Istanbul’

Artikelbild:‘Depay spreekt met Turkse topclub en kan voor drie seizoenen naar Istanbul’

Memphis Depay kan na het Europees Kampioenschap naar Fenerbahçe, zo weet Haberlisin. De aanvaller van Oranje is deze zomer transfervrij nadat zijn contract bij Atlético Madrid is ontbonden.

Volgens het Turkse medium heeft de clubleiding van Fenerbahçe inmiddels al gesprekken gevoerd met de vertegenwoordigers van Depay. Die zouden goed zijn verlopen, waardoor de Turkse topclub weer een stap dichter bij de komst van de spits is. Mocht hij naar Istanbul vertrekken, kan de Oranje-international daar een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een jaar tekenen.


OneFootball Videos


Toch is niet alleen Fenerbahçe geïnteresseerd in de diensten van Depay. Zo zou hij namelijk ook worden gevolgd vanuit Saoedi-Arabië. Toch lijkt de Turkse club de voorkeur te hebben van de aanvaller. Hij zou namelijk graag samen willen werken met José Mourinho, die vorige maand werd aangesteld als nieuwe trainer.

De definitieve keuze zal Depay volgens het medium pas na het EK gaan maken, waar hij momenteel met Nederland actief is. Dinsdagavond was de spits trefzeker tegen Oostenrijk, maar het duel werd wel met 2-3 verloren. Toch plaatste Nederland zich voor de achtste finales, waarvan woensdagavond bekend wordt wie daarin de tegenstander is.

Impressum des Publishers ansehen