Dender-speler heeft nog heel grote plannen: "Sprong maken naar de nationale ploeg" | OneFootball

Dender-speler heeft nog heel grote plannen: "Sprong maken naar de nationale ploeg" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·1. September 2024

Dender-speler heeft nog heel grote plannen: "Sprong maken naar de nationale ploeg"

Artikelbild:Dender-speler heeft nog heel grote plannen: "Sprong maken naar de nationale ploeg"

FCV Dender staat voorlopig mee bovenaan het klassement in de Jupiler Pro League. Dit na de 1-2 overwinning op het veld van Beerschot.

FCV Dender promoveerde afgelopen seizoen naar de JPL, samen met Beerschot. De club uit Antwerpen werd kampioen, maar moest zich toch gewonnen geven tegen Dender dit weekend.


OneFootball Videos


Bij de selectie van Dender zitten dan ook enkele spelers die nog grote ambities hebben. Een daarvan is David Hrncar, de Slovaakse winger heeft leuke dromen.

"Via Dender kan ik misschien wel de sprong maken naar de nationale ploeg", vertelde hij volgens Het Belang van Limburg. "Mijn vader (Norbert Hrncar, n.v.d.r.) vergaarde twee caps. "

"Tot vorig jaar was hij coach bij Zemplin Michalovce, een Slovaakse eersteklasser. Mijn vader was een flankspeler zoals ik en maakte al enkele keren de oversteek naar België om mijn wedstrijden te volgen. Voorts volgt hij mijn matchen op televisie."

De nationale ploeg is duidelijk iets waar Hrncar echt van droomt. "Ik maakte de overstap van Beveren naar Dender om op het hoogste niveau te kunnen spelen. Zo vergroten mijn kansen om opgeroepen te worden voor de nationale ploeg."

Impressum des Publishers ansehen